Dogodki


MUZIKAL VESNA

September 20, 2017 19:00
Kategorije: Za izven

V sredo, 20. 9. 2017 v Narodni dom prihaja nov slovenski muzikal VESNA. Kot so napovedale stoječe ovacije na premieri muzikala bo VESNA postala nova slovenska uspešnica.

LE KATERI GENIJ JE DAL MATURO GLIH NA POMLAD!

Na pomlad, ko sončni žarki postanejo nagajivi, ko se narava odene v zapeljive barve in zadiši po ljubezni, morajo maturanti vtakniti nosove med knjižne platnice, se guliti za veliki preskus znanja in zrelosti, ter pozabiti na vse lepote, ki se bohotijo zunaj. A naši trije junaki so prepričani, da do uspeha vodi lažja pot. Umislijo si bližnjico, po kateri jih bo popeljala Hiperbola, hčerka strogega profesorja matematike Kosinusa. Osvojiti Hiperbolino srce in si pridobiti pole za veliki preizkus se glasi formula, ki jo sestavijo, a kaj, ko brihtne glave vanjo vstavijo napačno neznanko. Dekle, ki se pojavi na zmenku namreč ni tista, za katero so mislili, da je profesorjeva hči. In to kar sledi tej sladki zmoti, je nit iz katere se je stkala zgodba prve slovenske filmske romantične komedije po kateri je prirejen MUZIKAL VESNA.

Muzikal je ustvarila izkušena kreativna ekipa, ki je pred tremi leti na slovenske odre postavila veliko uspešnico »Cvetje v jeseni«, avtor glasbe Matjaž Vlašič, režiser Vojko Anzeljc, libretist Janez Usenik, koreograf Miha Krušič in producent Gorazd Slak. Igrajo: Flora Ema Lotrič / Saša Lešnjek,(v alternaciji), Robert Korošec / Dominik Vodopivec, Klemen Bunderla / Boštjan Korošec, Srđan Milovanović / Matevž Derenda, Marjan Bunič / Igor Ribič, Nuša Derenda / Nuška Drašček, Alenka Kozolc Gregurić / Nuška Drašček, Konrad Pižorn-Kondi, Tanita Rose, Antea Mramor, Mariša Jagodic Fili, Maša Tiselj / Klara Koprivec, Laura Ivančič, Laura Betka Kranjc / Saša Lešnjek, Alen Kofol / Matevž Mali, Žan Kos / Matevž Derenda.

RAZPRODANO!

Sponzorji

Javni kulturni zavod ND Mežica
Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica

E-pošta: info@narodnidommezica.si

GSM: +386 (0) 40 298 798
Programski vodja: (+386) 51 234 226
Direktor: (+386) 31 364 544

© 2016 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM